Uten strøm ville jeg helt klart gå for en vedkomfyr!!
Har følgende fra importøren Bye (italiensk ovn)
http://www.bye.no/main.aspx?page=article&artno=330660Vedskuff nederst, som vi bruker til gryter da det er mest praktisk og har ved trau ved siden av. Så pizzaskuff deretter ilegg og stekovn som fremgår på bilde. Det er stekt mange gode hyttepizzaer og boller i den, samt mye annen mat som stek, formstekte middager (rester av pasta og kjøttsaus med ostedryss på toppen) o.l.
Går man tom for brød så kan også det lages. Ha bare litt mel og tørrgjær liggende som backup. Ingen ting er som hyttebakst!

Har vokst opp med hyttebakst fra min mamma da jeg var liten fra den gamle ovnen som var der før.
Nå tar vi som oftest med baguetter som vi steker til frokost og lunsj i stedet for brød som ofte blir litt tørt etter noen dager.
Den er også en fenomenal varmekilde om vinteren.