www.ByggeHytte.no

Diskusjonsforum => Grunnarbeider, mur og betong => Emne startet av: Hyttebygger Troms på Juni 01, 2018, 15:12:25Tittel: Hjelp, hva koster opparbeidelse av råtomt! (Karlsøy, Troms)
Skrevet av: Hyttebygger TromsJuni 01, 2018, 15:12:25
Hei,

Vi vurderer å kjøpe hyttetomt på Reinøya i Karlsøy kommune  Troms, men dette er en råtomt så jeg ønsker gjerne på innspill på hva det koster å opparbeide infrastruktur frem til hytta.

Selve byggekostnadene på hytta har jeg rimelig kontroll på etter å ha bygget bolighus, men infrastruktur på råtomta er jeg dessverre helt blank på.  Håper noen kan gi meg litt guiding hva de tror/mener/har erfart. Skjønner at eksakte priser er umulig å fastslå, men litt høy synsing setter jeg stor pris på.

Det som jeg lurer på hva koster er vann, kloakk, strøm og opparbeidelse av privat hytteveg/skogsvei. Hytte planlegges i utg pkt satt opp 100 - 200 m fra fylkesveg.

Lurer i så måte hva dere tror/gjetter/vet følgende vil koste sånn cirka:
** Opparbeidelse av privat skogsvei/hyttevei på allerede (noe dårlig) traktorvei. Lengde 100-150 meter, 3,0-3,5 m i bredde. Det antas at grunnen består av jord og småstein, og at spreninging ikke behøves.
** Graving og legging av septik, og fremføring av rør til hytta
** Graving av rør til strøm
** Boring etter vann (har hørt ca 100 000 kr her)
** Legging og graving av vannrør fra pumpehus til hytta.
** Evt andre avglemte ting

Hadde satt stor pris på synsing av pris på de enkelte postene da det vil være med på å avgjøre om vi har råd til dette eller ikke.

Mvh

Fremtidig hyttebygger?